Standart Kartvizit

Add a review
Ebat: 8.4x5.2 Kağıt: 350 Gr / 400 Gr Mat Kuşe Baskı: Tek / Çift Yön Uygulama: Parlak / Mat Selefon Adet: 1000

Descriptions

Her geçen gün dijitalleşen yaşamımıza rağmen, kartvizitler her daim önemini ve özelliğini koruyor olacak. Profesyonel yaşamın vazgeçilmez bir unsuru olan kartvizit, her firma çalışanının sahip olması gereken kurumsal bir kimlik öğesidir. 

İster bireysel ister kurumsal firmalar için kartvizit ihtiyaçlarını giderebilecekleri en kolay, en hızlı ve pratik yöntem olarak Hayatisleri sizlere hizmet vermektedir. Yapmanız gereken oldukça basit. Hazır bir tasarımınız varsa sistemimiz üzerinden bizlere gönderebilir veya aklınızdaki tasarımı canlı destek ekibimizle iletişime geçerek oluşturabilir ve en hızlı şekilde kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. 

Standart Kartvizitlerimiz için iki adet laminasyon seçeneğimiz bulunmaktadır. Bunlar mat ve parlak selefondur. Hayatislerinde ekonomik kartvizit fiyatları, uygun ödeme koşulları ile sizlere sunulmaktadır. Kartvizit siparişinizi oluştururken yapacağınız seçimler fiyatlarda değişkenlik oluşturacağını unutmayınız.

Kartvizit Bastırmadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler
  • Kartvizit tasarımınız size ait veya grafik tasarım ekibine yaptıracaksanız farklı olmasına özen gösterin.
  • Kullandığınız bir logo varsa mutlaka kartvizitinizde logonuza yer verin.
  • Örnek tasarımları inceleyerek size ilham verecek seçenekleri değerlendirin.
  • Logonuzdaki tasarım renkleri ile uyumlu renkleri kullanmaya özen gösterin. 
  • Temel iletişim bilgilerinizi eksiksiz olarak girdiğinizden emin olun. 
  • Temel iletişim bilgilerinizin yanı sıra sosyal medya hesaplarınızı da ekleyerek iletişim ağınızı güçlendirebilirsiniz. 

Similar Products

8396702647265343149

Add a review